Menu pro skupiny

 

Nabídky pro skupiny

150,-/osoba dvouchodové menu

190,-/osoba tříchodové menu

 

(Alergeny obsažené v jídle jsou označeny čísly v závorce. Jejich seznam naleznete zde.)

 

Menu I.

Brokolicový krém s taveným sýrem (1, 7)

Pečené kuřecí kousky s tymiánem na pomerančích, medu a červené řepě, gril. polenta (1, 7)

Grilovaná zelenina s pistáciovým máslem, cibulová galetka (1, 7, 8)

(Palačinka s džemem a tvarohovým krémem) (1, 3, 7)

 

Menu II.

Okurkový salát s bylinkami a zakysanou smetanou (7)

Steak z krkovičky s omáč. ze zeleného pepře a smetany, restované bramb. s cibulkou (1, 7)

Zapečené žampióny se šalotkou a modrým sýrem, restované brambory s cibulkou (7)

(Domácí jablečný kompot s hřebíčkem a skořicí)

 

Menu III.

Frankfurtská polévka s párkem a bramborami (1, 7, 9)

Boloňské tagliatele s parmazánem (1,3,7)

Bramborové nočky s listovým špenátem a smetanovou omáčkou (1, 3, 7)

(Borůvkový koláč) (1, 3, 7)       

 

Menu IV.

Mrkvový salát s jablky a rozinkami (12)

Kuřecí směs se žampióny, cibulí a nivou v bramboráku (1, 3, 7)

Gratinované špalíčky pórku se sýrovou omáčkou, opečené brambory (1, 7)

(Zmrzlina s ovocnou omáčkou a šlehačkou) (1, 3, 7, 8)

 

Menu V.

Krémová česnečka s pažitkou (1, 7, 9)

Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 7, 9, 10, 11, 12)

Směs listových salátů s čerstv. zeleninou a smaž. sýrem, bylinkový dresink, bageta(1, 3, 7, 10)

(Makovec s krémem ze zakysané smetany) (1, 3, 7)

 

Menu VI.

Hráškový krém s máslovými krutony (1, 3, 7, 9)

Rolované krůtí stehno pečené s kaštany, šťouchané brambory (1, 7)

Smažené cibulové kroužky na listovém salátu s čerstvou zeleninou, bagetka s pikantním dresinkem (1, 3, 7)

(Ovocný koláč s želé) (1, 3, 7)

 

Menu VII.

Sýrová roládička s bylinkovou pěnou a olivami, toastík (1, 3, 7)

Mleté placičky se sýrem, americké brambory, domácí tatarská omáčka (1, 3, 7, 10, 11, 12)

Kynuté ovocné knedlíky s tvarohovým krémem a ovocným pyré (1, 3, 7)

(mrkvový salát s jablky a rozinkami) (12)

 

Menu VIII.

Bramboračka (č. 1,9)

Masová směs na ledovém salátu v tortille, bylinkový dressing (1, 7)

Těstovinový salát – rajčata, mozarella, rukola, paprika (1, 3, 7)

(Jablečný závin) (1, 3, 7, 8, 12)

 

Menu IX.

Rajčatová polévka se zakysanou smetanou (1, 7, 9)

Pikantní medová křidýlka s rozpečenou bagetkou (1, 3, 6, 7, 11)

Zeleninové lasagne se sýrem a smetanou (1, 3, 7)

(Grilovaný kořeněný ananas) (7)

 

Menu X.

Drůbeží krém s bylinkami (1, 7, 9)

Vepřové výpečky, špenát, bramborové knedlíky(1, 3, 7)

Hříbkové rizoto s parmazánem (7, 9)

(zelný salát Coleslaw) (3, 10, 12)

 

Menu XI.

Zeleninový krém (1, 7, 9)

Krůtí kousky pečené se žampiony, vínem a smetanou, rýže (1, 7, 12)

Bramborové šišky se sušenými brusinkami, strouhaným perníkem a máslíčkem (1, 3, 7, 12)

(Waldorfský hlávkový salát s čekankou, jablky, ořechy, řapíkatým celerem a majonézou) (3, 8, 9, 10)

 

Menu XII.

Masový vývar s restovanou zeleninou a nudlemi (1, 3, 9)

Karlovarský guláš, špekové knedlíky (1, 3, 7, 11)

Zapečená rajčata s ořechy a hermelínem, vařené brambory (7, 8)

(Jahody s vanilkovým krémem)(7)

 

Menu XIII.

Špenátový krém s parmazánem (1, 7, 9)

Masový špíz se slaninou a cibulí, šťouchané brambory (1, 7)

Ratatoiulle s bylinkami, rozpečená bagetka s máslem

(Listový salát s čerstvou zeleninou, jogurtový dressing) (7)

 

Menu XIV.

Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a piniovými ořechy,toastík (1, 3, 7, 8, 12)

Provensálská masová směs s fazolkami, grilovaná polenta (1, 7)

Francouzské fazolky s pečeným česnekem a sušenými rajčaty, grilovaná polenta (7)

(Koláč s pudinkem a krémem ze zakysané smetany) (1, 3, 7)

 

Menu XV.

Bílá zelná polévka s uzeným masem (1, 7, 9, 12)

Pečené kachní stehno s jablky, bramborovo-batátové pyré s tymiánem

Gratinované brambory s listovým špenátem, smetanou a čedarem (1, 3, 7)

(Řecký salát)(č. 7)

 

Menu XVI.

Česnečka s opečeným chlebem (1, 3, 9)

Pečené kuřecí stehýnko na paprice, sezamové těstoviny (1, 3, 7, 11)

Těstoviny s grilovanou cuketou, jarní cibulkou a pestem z Gorgonzoly (1, 7, 3, 8)

(Hruškový koláč) (1, 3, 7)

 

Menu XVII.

Gulášová polévka (1, 9)

Plněné bramborové knedlíky uzeným masem a smetanovým špenátem (1, 3, 7)

Smetanové rizoto s hráškovými lusky a parmazánem (7)

(Ovocný salát)

 

Menu XVIII.

Kulajda s liškami (1, 3, 7, 9, 12)

Vepřový plátek obalovaný ve strouhance a sezamu, bramborová kaše (1, 3, 7, 11)

Žemlovka s brusinkami a tvarohem (1, 3, 7, 12)

(Listový salát s hruškou, ořechy a kozím sýrem,balsamiková redukce) (7, 12, 8)

 

Menu XIX.

Toast s pěnou z modrého sýra, ořechů a hroznového vína (1, 3, 7, 8, 11)

Špekové knedlíky s pečenou cibulkou, zelí (1, 3, 7, 11, 12)

Kuskus s grilovanou zeleninou, bazalkové pesto (1, 3, 7, 8)

(Jogurtový krém s lesní směsí a piškoty) (1, 3, 7)

 

Menu XX.

Kukuřičný krém (1, 7, 9)

Kuřecí roláda s jemnou petrželkovou nádivkou, opečené brambory (1, 3, 7, 11)

Zapékaná cuketa s modrým sýrem a pistáciemi, opečené brambory (7, 8)

(Hruškový crumble s karamelem a ořechy) (1, 7, 8)

 

Menu XXI.

Francouzská cibulačka se sýrovými krutony (1, 3, 7, 11, 12)

Svíčková na smetaně, houskové knedlíky (1, 3, 7, 9, 10, 11, 12)

Brokolice s bazalkovou omáčkou, bramborové nočky (1, 3, 7)

(Šopský salát) (7, 12)